Дякую яблучному саду
За ранка свіжу я прохладу,
За сонця дуже швидкі сходи,
За яблука – дари природи.
Дякую яблучному саду
Я за пташину серенаду,
За сонячне опівдні світло,
За те, що все в саду розквітло.
Дякую яблучному саду,
За те, що в тіні його сяду,
Коли мені спочити треба,
Якщо у цьому є потреба.
Дякую яблучному саду
За те, що нас зібрав в бригаду,
Що не дає засумувати
І що є де попрацювати.
Написано: 05.10.2015.
Відредаговано: 17.05.2023.