Вічна
Обитель
Людині,
Осяяній
Душевними
Искрами...
Мир,
Ич,
Розтринькався
Вмить
Атрибутами
Корупційними...
"Україна -
Лицарі -
Енергія ", -
Написано
Каліграфічно
Обрієм...
Володимир Вакуленко (1972-2022) - український громадський діяч, прозаїк, поет, контрлітератор, перекладач, вікіпедист. Автор тринадцяти книг. Учасник Євромайдану і Революції Гідності. Організатор різноманітних літературних зустрічей та акцій. Натхненник багатьох мистецьких заходів. Жорстоко закатований російськими нелюдами весною страшного 2022 року.
Володимир був із тої когорти людей, які на ентузіазмі без якихось особливих фінансових потуг робили неймовірні речі, доводячи усім довкола, що енергія потрачена у правильному руслі дає вражаючий результат. Його вірші читаються як згустки якогось альтернативного вихору, який раптом вирвався на волю і перевертає догори дригом традиційну свідомість.
Коли торік рашисти вдерлися зненацька в Харківську область, митець саме перебував там, де останнім часом проживав. І почав занотовувати усе що бачив на власні очі. Щоденник свій закопав у городі - пізніше ці записи знайшлися - їх передали до музею. А згодом прийшли за нашим патріотом як і колись - у сумнозвісному тридцять сьомому - були допити, катування...Забрали з собою, аби цинічно вбити, бо ж був справжнім Українцем. Він без жодних сумнівів вірив у нашу остаточну Перемогу над лютим ворогом, судячи з останніх слів щоденника.
Вічна шана мужньому чоловікові, який всім серцемп любив свою землю...