"Вирішуйте !..
обнову
лишень
обговорювати
досить !..
ич,
маневрує..." -
исторія
реагує -
"Людоньки,
интенсивно
треба
впроваджувати
истинну
незалежність !"
Український політиКУМ інакше як "ахілесову п'яту" або "слабкою ланкою" усієї держави і не назвеш. Він виявився безпорадним перед суворими викликами часу та запитами суспільства, проте - надто кмітливим винахідливим у власних меркантильних інтересах. Типовим представником цієї касти вибраних є Володимир Литвин, котрий вміло маневрував між президентами, Верховною Радою та народом (навіть наукові праці встигає друкувати, хоча "спалився" на плагіаті), який у свою чергу очікував бодай якогось покращення життя та чітких злагоджених осмислених дій від можновладців. Й за словами тодішнього спікера Парламенту пана Литвина , до якого часто зверталися прості громадяни із запитаннями, найбільш популярною їхньою тезою була думка : "Усі негаразди переживемо, лиш би війни не було". На жаль, вона почалася. І жоден з вітчизняних політиків нічого конструктивного раціонального не зробив, аби хоч якось її уникнути. Щодо самого Володимира Михайловича, то в нього кар'єра склалася надто успішною. Почесні звання, регалії, солідна зарплата, однодумці з партії "Блок Литвина", родичі на престижних посадах. Життя вдалося, на відміну від його країни, яка зараз стікає кров'ю від російської агресії.
У 2016 році, коли на Донбасі вже вирували грізні бої, сивочолий політикан заявив, що нам не місце в Євросоюзі, і треба йти на зближення з отими східними варварами. Що це ? Недалекоглядність ? Провокація ? Чи просте нерозуміння елементарних речей історії України...