***
Відкриті ворота пекла --
Завжди,..
Який легкий шлях,
Що веде нас туди...
Та тільки нічого
В добро не роби --
Та тільки з любові
Затри всі сліди
І будуть зірниці вогнем
Догорати,
Яким запалають,
У Світі війни --
Усі хати,
Бо знову, за Ареса --
Тьмою веде
Свій меч у тій смерті,
Що Пеклом гряде,
Де буде прокляття дзвеніти
Мечем,
Яким ти розбив, свого, шлях
У Єдем
І йдеш, опираючись, злом у душі,
Яка спопеліла уже на мечі,
Що твою украяв,
Як грішного плоть --
Диявол у крові,
Що зміг побороть
Твою чисту гідність --
У честі життя,
Щоби ти загинув, і сам --
Від меча...
____________________________
19.11.2024; Paris (Aurora) ========================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================