Наше життя - це гра , правила якої нам невідомі
але його не боїмося коли своєму серцю віримо
не зрозумілі рухи робимо на зустріч несвідомі
і мабуть більше свій підсвідомий вибір цінимо...
Наше життя - це гра , правила якої нам невідомі
але його не боїмося коли за щастям ми полюємо
незрозумілі правила життя здадуться нам знайомі
як з ними впоратися по дорозі в ЗАГС з'ясуємо...
Наше життя - це гра , правила якої нам невідомі
але його не боїмося коли майбутнє зустрічаємо
незрозумілі кроки залишимо в весільному альбомі
і у закоханих очах...правила нарешті прочитаємо...