Лунала музика.І зал ніби завмер,
Торкалася куточків потаємних
Сотень заворожених сердець,
Наче бальзамом поливала щедро.
І раптом змовкла.Ще кілька секунд
Стояла тиша, аж в вухах дзвеніло,
А потім шквал аплодисментів був
І сцену майже всю встелили квіти.
Так, це аншлаг.Кричали "браво" всі
Шанувальники прекрасного й таланту.
Вийшов маестро й низько поклонивсь
І піднялися враз всі музиканти.
Таким важливим став оцей момент:
Душі глядачів та віртуозів
У величезний сплелися букет
Радісних божественних мелодій.