Я буду досягати нових висот,
Я буду раніше за сонце вставати.
Можливо доведеться зіграти в цейтнот,
Та шанси я не буду втрачати.
І крок що за кроком іти до мети,
Усмішка крізь сльози так сильно ламає.
Повинні ми залишатись людьми…
Хто в темі, той це добре знає.
І знову я буду робити добро,
За нього душа моя відповідає.
І я подолаю у собі те зло,
Що жити мені вже давно заважає.