Цій війні настане край.
Прийде мир в наш рідний край,
Що один лише у нас.
Цей такий прекрасний час
Вже до нас невпинно йде,
Хай іще війни й гуде
Гул. Затихне він. Війна
Вкрай жахлива та страшна
Ця мине і вже навік.
Більш її не буде ввік,
Бо назавжди мир прийде́
Той, який уже іде.
Житимемо ми у нім
В ріднім, любім, дорогім
Серцю і душі краю
Так, неначе у раю,
Кожну неповторну мить,
Доки серце стукотить.
Мир, мов сонце, буде гріть.
Будемо йому радіть
Ми душею й серцем всім
У житті своїм однім,
Адже іншого нема.
Ця війна, як і зима,
Що минула вже, мине
Теж. Мир всіх нас огорне,
Наче мати немовля.
Буде з ним уся земля –
Український весь наш край,
Бо війні настане край.
Євген Ковальчук, 01. 03. 2023