Назавжди
Ангелом
Захищатиме
Атмосферу,
Роз'ятрену
Колізіями
Осоружного
Царя
"Ь".
На другий день Різдва Господнього, 26 грудня 2023 року, на Львівщині, де народився майбутній Лицар, в останню путь провели полеглого українського Бійця Назара Коця. Воїн був оператором РЕБ і загинув 22 грудня того ж року під час виконання бойового завдання на Запоріжжі, очищуючи рідну землю від навали російської агресивної орди. Мужній Патріот залишився назавжди 43 - річним.
Світла пам'ять Герою України.