Ти знаєш? В математиці все просто.
Логічний ланцюжок, рівняння.
Життя підкидує задачі гострі,
не мають правильного розв'язання.
Ти знаєш? Я не злюсь, я вдячна.
Я можу відчувати, я жива.
Ти дав мені багато, багато вчасно.
Любові суть не руйнівна.
Ти знаєш? А завтра буде сонце,
я попрошу його тобі в обійми.
Промені оті закрий в долонці,
щоб небо берегло тебе постійно.
Ти знаєш? Ти питав про мої мрії.
Їх багато - одні летять, а інші тихо.
Той блиск в очах, що підіймає вії
і твоє щастя є одною з них.