***
Кожному атому
Присуджено життя,
А смерть лиш звільняє
Метелика
З кокона
Прагнення,..
Де, у переродженні --
Відкривається потаємне,
Яким страх не пускає,
Бо -- в дійсному,
Знову
Чекає нове життя
Чудового
Воскресіння...
-------------------------------------------
15.02.2024; Paris (Aurora)
======================
(!!!)
Autor ::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================