Пакет залетів у шибку вікна
Зіниці скляні спостерігають
Немає стіни і стріхи нема
Лиш тільки пакети літають
Тут запахи крові і поту бійців
Горілого м’яса й азоту
Не чутно тепер ні пісні, ні слів
Це все від пакета прильоту
Дерева – зола, а стіни – пісок
Земля геть у болісних ранах
Не видно ні сонця, ні ясних зірок
Пакети висять на парканах
Пустеля, туман і гори сміття
неначе пейзаж від Клода Моне
Мов Мунк написав потойбічне життя
Пакет пролетить, а крик не мине…
пакет залетів у шибку вікна
то шлях перекрила руїна
змітає усе проклятуща війна
В пакетах уся Україна