Я вам раджу: "Вчіть солов'їну"
Ага-ага, а ви вертайтесь в Україну
Добре з еміграції повчати
За вас тут треба розгрібати
Скоро День народження його
Ще немає привітання свого,
Але є вже вдалий результат
Як два по два одвічний мат
І шах. Дев'яносто п'ять, карат
Спить для Ноя величний Арарат
Хто ж міг подумати, що буде так
Й яким виявиться він на смак
Я пам'ятаю, що сказав Бро на горі
Речення, яке замінює, всі вчителі
Трактування туди-сюди і навпаки
Таємна мова в нас була, все ж таки
Я собі сиділа і писала як хотіла
Хотіла творила, хотіла витворяла
Писала і сиділа, сиділа і писала
Творити хотілося, і ще не знала,
Що є кому повчати, щоб не сказати,
А добре ж не навчилися, де ж взяти?
Всі мати матиму для математики,
Два піруети, сальто, акробатика -
Ось так.