Безсоромно оголена
Задоволено спиш, -
Пружні стегна розколені,
Мов благають: Облиш...
Адже лагідним дотиком
Полюбляю здавен
І торкнутись животика,
І сягнути рамен.
Я вустами сполохати
Не боюся твій сон,
Бо ти, знаю, напохваті
І думки - в унісон...
Віктор Кучерук
"Безсоромно оголена
Задоволено спиш, -
Пружні стегна розколені,
Мов благають: Облиш..."
Все що хочете, любії,
Лиш цього не просіть.
Сли́на зрошує губи, і
Підіймається хіть.
Тож торкаюсь животика,
Звабних перс і рамен...
Ця ранкова еротика
Знана людством здавен.
Пружні стегна задіяні,
Стогін вирвався з уст...
Унісонимо діями,
Аж з суглобів йде хруст.