Се ля ві, мон амі, се ля ві...
Світу випаде Спас на крові.
Зачароване коло тривог
Зможе нам розірвати лиш Бог.
Се ля ві, мон амі, се ля ві...
Ми свій біль загортаєм в собі.
Серед зойків, печалей і зрад
Так міцна гіркота наших втрат.
Се ля ві, мон амі, се ля ві...
Дмуть нам в душі вітри грозові.
Але сонце встає з-за руїн,
Щоб осяяти морок таїн.
Се ля ві, мон амі, се ля ві...
Серед всіх проминань ми живі.
І коли полетиш на Парнас,
Понеси в своїм серці і нас.
C'est la vie, mon ami, c'est la vie.
6.11.2023