Можемо чесно говорить про сакральне,
Можемо просто лежати у спальні,
Можемо гостро видихати напругу,
Можемо зразу і перше, і друге.
Можемо терпко сплітать поцілунки,
Можемо взятися за міцні трунки,
Можемо сміхом залити кімнату,
Можемо також спочатку почати.
Можемо просто і все ж таки складно,
Можемо екстрено і невідкладно,
Можемо все і трішечки більше.
Можемо. Знаю, тобі так тепліше.
Можемо нишком собі пліткувати,
Можемо геть не виходити з хати,
Можемо легко дійти до екстазу,
Можемо все і навіть одразу.