***
Усе пройде --
Усі помруть..,
Затертими слідами
Згадок не знайдуть
Ті
Хто за нами прийдуть
Та будуть,
Бо..,
Їм все залишим
То,
Що ми посіяли --
В живе,
Якщо до цього
Не дійшли,
Коли іще жили,
Бо...
То наші діти
Й дітей внуки
Мусять, знову --
По собі,
Все виправляти
З тих слідів --
Той бруд морального,
Що в мисленні
Живе,
Як залишок того,
Що нами позосталим
Вперто проростає..,
Коли так мріється
В душі,
Що, у майбутньому --
Все буде краще,
Як буває у житті...
___________________________
13.07.2024; Paris (Aurora) =======================
(!!!)
«Наука потрібна народу.
Країна, яка її не розвиває -- перетворюється в колонію»
--------------------------------------
(Фредерік Жоліо-Кюрі)
====================
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================