Ця латка із квітня
падає в прихильність дзеркальної гладі,
Небо нам'якає складками
вохристих слів, полохається,
стрибаючи в калюжі,
І кожна дрібниця має свою вагу і цінність, себто усе осідає, завершуючись далі,
В фотосинтезі часу,
занурившись в згин жалюзі.
Ти створена з грудки тепла,
що розлилася з лампадки любові і світла,
З клубочку голосу, щастя,
з бажання ребра Адама,
Серця із друзочок - натрапивши
на міміку сонця і квітки,
мов бджола,
Ніби маленька першочергово,
але вщент переповнена
внутрішньою красою.