#Квіти_України
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
СОНЯХ
Чи не найсильніший
Серед квітів.
У ньому й сонце й доброта
Це символ праці і достатку.
І благородство
Й простота.
Це символ мужності солдатів,
Які збираються
У бій.
Щоб йти і знов
Перемагати.
Цей ниций
Болотяний рій.
Він повертається
До сонця,
Проміння ловить із небес.
Величний ,
Український
СОНЯХ.
Це радість літа,не втечеш
Від жовтизни,
Енергій сили,
Ти наш
Народний,
Гарний
Символ.
27.07.2024р.
🤹♀️В.Мала
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻