Раз ти вийшла, раз ти вийшла
До ставка купатись,
Раз ти вийшла, раз ти вийшла -
Будем цілуватись.
Ой, мамо, не дивіться -
Ви до батька посміхніться,
Ви до батька пригорніться,
Гой-да гой-я.
Ой, мамцю, не дивіться,
На городі ходить птиця -
Чи лелека, чи синиця, гей.
Чи до саду, чи до гаю,
Чи то до криниці, -
Я у тебе, моя мила,
Зачерпну водиці.
Ой, мамо, не дивіться -
Ви до батька посміхніться,
Ви до батька пригорніться,
Гой-да гой-я.
Ой, мамцю, не дивіться
Що ми робим у криниці,
Помутніє ж бо водиця, гей.
То я в тебе, то ти в мене
Будемо черпати,
Аж калина червоніє -
Будем цілуватись.
Ой, мамо, гарна днина,
Чому червона калина,
Не питайте Ви у сина,
Гой-да гой-я.
Ой, мамо, гарні очі
Покохаю я дівочі,
Ой, не спляться мої ночі, гей.
Чи ти любиш, чи не любиш,
Не край мені серце.
Зустрічай сватів, кохана,
Підем на озерце.
Буде місто веселитись,
Буде привід і напитись.
А ми, мила, а ми, люба,
За зірками.
Ми загубимось з тобою,
Зачаруємось весною,
Закохаємось обоє, гей.
Ой, дивіться - не дивіться,
Нам із милою не спиться,
Нам із милою не спиться
До світання.
Ой, дивіться - не дивіться,
Бо лелека буде сниться,
Нам лелека буде сниться, гей.
2016 р.
ID:
1019267
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Пісня ТЕМАТИКА: Любовна та інтимна лірика дата надходження: 05.08.2024 21:01:23
© дата внесення змiн: 05.08.2024 21:01:23
автор: Володимир Науменко
Вкажіть причину вашої скарги
|