2024.08.10 Лист.
І знову напишу тобі листа
Про те, як вітер в полі віє,
Про те, як скучив по твоїм вустам,
Як хвиля в морі під човном шаліє.
Про щось незрозуміле, ні про що.
А потім розповім про темні ночі.
Десь рими вставлю – думок відголос,
В яких я бачу тільки твої очі.
Щось накручу в коротких тих словах,
Про щось немов спитаю поміж ними.
Я ніби заблукав в забутих островах,
А може в цьому винні скриті рими.
Десь там «люблю» побачиш поміж слів,
Десь поміж строк – як сильно я скучаю.
В кінці листа, де в крапки думку звів,
Побачиш ти, як сильно я кохаю.