В українця нині свято
Розфігачило бурята
Ні, ну де ж його сховать?!
Викинуть чи закопать?
Ой, шіді-ріді-дай, шіді-ріді-дана
Упіймали москаля,
Спи собі, кохана!
Вже боїться Джавеліна
Кожна вражая скотина!
Сидить-плаче, лапки склав
Бо у нас ще є NLAW
Ой, шіді-ріді-дай, шіді-ріді-дана
Покарали москаля,
Спи собі, кохана!
Тупорилі москалі
Вже лежать в сирій землі
Перевірить чи тупий?
В Чорнобаївку лети!
Приспів
Тягне танка вуйко Федір
Шоб не їздить на мопеді
Щоб земельку проорати
Бо вже є чим удобряти
Приспів
А клубніка й «пОлЯніца»
Буде вам ночами сниться
Поховали москальню
Зібен, зібен, ай люлю
Приспів
Україна переможе!
Поможи нам, милий Боже!
А усім свинособакам
«Рускій мір» засунем в сраку!
ОЙ, шіді-ріді-дай, шіді-ріді-дана
Вже добили москалів,
Прокидайсь, кохана!
Вже добили москалів,
Всім героям слава!
!