|
Літа весняним переспівом
Неслись в небесну синю даль,
Стелились в полі житнім хлібом,
Й осінню сипали печаль.
Неслись невпинно скакунами,
Росу збиваючи в траві,
Та дні міняючи роками,
Свій слід лишали на землі.
А слід – це стежечка життєва,
Яку Оксані Бог вділив
І в літню спеку, в сніг, у зливи,
Іти вперед по ній велів.
Вела з родинного порогу
В маленькім Юрівці селі,
Ота стежина у дорогу
Оксану нашу по житті.
Взяла з собою в світ широкий
Душі багатство – доброту,
Та код з основ джерел глибоких -
Науку мамину просту.
Майстерності навчилась в мами,
І вдосконалила в роках,
Стелила доля шлях квітками
У вишиваних рушниках.
Нема найкращої майстрині
У Андріяшівці селі,
Бо вишиває досі й нині
Рушник на кожній є стіні.
Чудова жіночка, чарівна,
Завжди усміхнена вона,
Має сім’ю свою й родину,
Сергію вірная жона.
А їх багатство – їхні діти,
Найкращі соколи-сини,
Беруться із гнізда летіти,
Бо підросли уже вони.
Й знов заглядає бусел в хату,
Щоби принести онучат..
Оксані літ – й не так багато,
Бо їй всього лиш – 50 .
А це всього лиш половина,
Тих літ життєвих на віку.
Нехай наступні легко линуть,
Як хвилі стеляться в ріку.
Дозволь, Оксано, привітати,
У твій найкращий Ювілей.
Всіх благ земних тобі бажати
У цей прекрасний світлий день.
Побажати здоров'я багато,
Хай бринить, як вода з джерела,
Хай добром наповняється хата,
Щоб родина в достатку жила.
Ми бажаємо щастя без міри,
У твій дім, у родину, сім’ю,
І підтримки, кохання, довіри,
Й берегти половинку свою.
Ми бажаємо радості й втіхи,
Світлих посмішок кожного дня
Неймовірних у всьому успіхів
Доля стелить під ноги щодня.
Нехай світла життєва дорога
Буде довга й яскрава, як цвіт,
Щоб не знала ніколи тривоги.
Ми бажаємо МНОГАЯ ЛІТ !
ID:
1021252
ТИП: Поезія СТИЛЬОВІ ЖАНРИ: Ліричний ВИД ТВОРУ: Вірш ТЕМАТИКА: Філософська лірика дата надходження: 31.08.2024 20:56:10
© дата внесення змiн: 04.09.2024 16:02:33
автор: Ольга Калина
Вкажіть причину вашої скарги
|