Мрій, що ти йдеш і вдихаєш хвилини, моменти.
Мрій про життя, де немає жахіття війни.
Мрій про любов під мелодію ніжної флейти.
Мрій сміливіше, мрій, надихай і ЖИВИ!
Хай кожен день починається сонячним ранком,
Хай омиває шовкове волосся твоє
Чистими росами, родженими на світанку.
Хай кожен день все найкраще тобі віддає.
Дихай на повну і вчись кожен день цінувати.
Адже життя, то миттєві пориви душі.
Мрій, не соромся найкраще і добре бажати,
Мрій, адже сонячна мрія твоя - то все ти!