***
Роби
Кожен, що можеш --
Вкладом,
У нашу Перемогу
Над кремлівським ворогом,
Бо...
Хто, як не ми --
Мусимо зламати хребет
Цим негідникам тьми,
Що засіяли зло неправди
Та облуди,
В уми --
На усю Землю
І намагаються нас
Знищити,
А тому :
Смерть ворогам --
Зовнішнім та внутрішнім..!
Слава Україні та ЗСУ..!
Україна переможе цю кремлівську потвору..!
З нами святий Господь правди
Та помсти,
Оперезаний мечем оновлення
Нації
Та воскресіння України..!
Прийшов новий Вік --
Вік Слов'янського Срібного Вовка
Семаргла,
У оновленому колі Сварога,
Де світлий дім-чертог
Володіє силами воскресіння України,
Щоби це засіяло,
На увесь Світ --
Духовним світлом Істини...
____________________________
09.10.2024; Paris (Aurora) ========================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================