Я пишу тобі цього листа
А на вулиці панує чорна ніч
Моє серце мов зняли з хреста
Але зараз не у цьому річ
Я гадала ти зійшов з небес
Що донеслися туди мої молитви
Та немає на землі чудес
Й за життя продовжую я битву
Знов пишу мені бракує слів
Але я стараюсь залюбки
В знак даються прожиті роки
Мовчазна несу вагу гріхів
І терплю душі пекучий біль
Й знаю що це кара від Богів
За строптиву вдачу й грішну ціль
Я оправдуюся ніби без вини
Прагну подолати кляту відстань
Щоб до берега дійшли наші човни
Щоб я з бурі вибралася в пристань
Тільки зараз я на пустирі
Від безсилля плачу і кричу
І за помилки допущені свої
Я тепер сторицею плачу
Селецька Галина