Давайте пити нам вина,
чи так горілки, все єдино
на цім столі стоять єства,
а у душі у нас свята
давайте пити ми за всіх,
що нас покинули колись
а зараз зустріч у друзів
і кожен скаже що хотів.
Мої рідненьки,
благаю встати
і правду матінку сказати
хай щастя в кожен дім зайде
і вже нікуди не піде
а вам бажаю щоб роки
були великими стежки
я друзі вас завжди люблю
і в пісню цю собі кладу
я вам бажаю міцно жити
кохатись з ранку, та любити
кого образив тут чи там,
за вас життя і все віддам
давайте пити нам вина
чи там горілки все єдино
тому що друзі це сім’я
на славу нашій України.
Б.В.С 2006 год.