Лети пташко – доки можеш літати,
Люби пташко – доки серце живе,
І не бійся в житті щось змінити,
Бо на зміну прийде щось нове.
Коли гірко тобі – посміхайся,
І тобі посміхнеться Земля,
Й ворогів своїх не цурайся,
Бо в них ти навчися життя.
Лети пташко – доки воля с тобою,
Люби пташко – доки пісня луна,
І серденько не бійся розбити,
Бо життя немов мить промина
19.06.2006р