Весна прийшла - "гормони грають"
Але мотив їх не для мене...
Весна прийшла, а я один.
Один сиджу, один ходжу.
Весна прийшла, на декілька хвилин,
Щасливим стану! Ні не зможу...
Чому на серці сумно до плачу?
Я відповідь шукаю і плачу
Плачу за те чого немаю,
Немаю? Маю! Сам не знаю...
Когось так хочеться обняти,
До когось хочу притулитись.
Чи пригорнути чи поцілувати.
А може взяти й закохатись???