Ти б́ула закохана, б́ула кохана,
Чому ж тоді сльози в очах?
Чому тоді н́енависть в серці і туга
Панує у тв́оїх думках?
Я знаю, що боляче, знаю, що важко...
Не бійся - усе це пройде.
Троянда надії, кохання і щастя
В душі твоїй ще розцвіте!
Заб́удеш про розпач, про біль і розлуку
І сонце засяє в очах.
Відѓониш від себе зітхання і тугу...
І все буде в тво́їх руках!