Ти тендітно мене поцілувала
І лагідно прошепотала
Я ласкаво тебе пригорнув
І на хвилинку подих затамував
Та шепотала ти не довго
Тільки лагідно поцілувала.
Я подих тамував
Не знаючи,що сталося з тобою
Тільки ти сказала,
Що я тебе кохаю
І не знаючи нічого.
Тільки тебе кохаю.
І я взаємністю відповів,
Та лагідно в губи поцілував.
І відчувши солодкий смак
Справжнього кохання на яву.
Промовив лиш одне...
Буть ти моєю
Дівчино чарівна!
І злелися наші слова взаємністю
Як в небі хмаринка голуба.
І не роз'єднає ці почуття ніхто
Крім нас обох!!!