Коли з тобою ми удвох
Так добре на душі!
Не треба слів -
I так все зрозуміло!
Я щаслива, що є
На бiлом свiтi ти-
Моя матусечка-
Людина мила!
Тобі я присвячу
Весни моей вiрши.
Хай світло буде в них
Чуття дарую!
I щастя у рядках
Для тебе в сонця день
Сховала… прочитай ïх весну чуя.
Вже пеститься вона
Пiд сонячни вiрши
Пiд те, як вiтер на сопілке грає
Бажаєш – будемо
Удвох з тобою знов
Дивитися, як земле розквитає!
16-17/02/2009