26 градусів за Цельсієм. Ну кого то цікавить?Га?
Понеділок. Ой, ні, вибачте, середа. Хоча і це всім до одного місця.
Переді мною поставили попільничку, а я ж не люблю гасити сигарету в попільничці, й так ніколи не гасне, а лише димить всім в обличчя і всі кривляться від цього:”Тобі 20 років, а ти ще й сигарету не знаєш по-людськи загасити!”. Но і шо? А навіщо вони мені принесли попільничку, я ж люблю просто викинути фільтр з сигарети кудись в траву, попільничка паплюжить мою тендітну психіку. Ой це я її приніс. Я паплюжник тендітних психік, ха. За останній тиждень я зпаплюжив 78 тендітних психік, ой який я Великий Паплюжник!
Діти в школу з портфелями, а я з ларька з кульком набитим водярою і в окулярах, шоб очі не повилізали з своїх орбіт, діти виймають ручки, олівці, лінійки, а я бухло. О, як це приємно. Міністерство Алкоголізму на одному рівні з Міністерством Освіти. Наша країна процвітає, друзі! Ми робимо її всіма своїми силами.
Перерва.Діти йдуть в парашу курити сигарету на трьох, а я йду до вікна курити сигарету на одного. Я їх перевершив. Я мажорний чувак. Я люблю себе. Чуєте? Я мажорний, блатний чувак, респект мені! Я скурив сигарету і кинув недопалок через вікно в траву. Тепер моя психіка залишиться тендітною. Діти жруть жвачку, шоб ніхто не почув, шо вони курили, і йдуть на урок. А я знов надіваю окуляри, шоб очі не повилізали з орбіт і йду по місту в пошуках пригод.
Діти йдуть зі школи додому, а я валяюся бозна де, зато моя психіка залишилася тендітною…