Чому так мало слів
яких я хочу сказати Вам.
Але Ви знаєте
Ви точно знаєте
Куди я їх заховав
Чому так мало ідей
і коротшає мій день
Та життя стоїть...
хоча ні воно біжить
Чому сумним стає світ
І хтось пише заповіт
Хтось не любить когось,
А хтось каже комусь "привіт"
Чому так мало мені треба
Для того щоб піти
Та ні, я все ж чекатиму на тебе
скоріше мила йди.
от така, трішки дурнувато-панкушна пісенька