Розкажи мені кохана все,
Я повірю, тільки не мовчи,
Вітер це до мене принесе
Тільки не мовчи, кричи, кричи.
Нехай не мучить тебе гнів,
У вічність відпусти його.
Коли невистачає тобі слів,
Плеви до серденька мого.
Мов крапельки дощу, що в липні
Зриваються й торкаються землі
Як ти вони щасливі й тендітні
Летять, пливуть хвилею на крилі.
Твої слова для мене як надія
Як промінь сонця восени
Коли говориш ти - нічка світліє
І кров'ю наповняються вени.