"You'll stumble in my footsteps
Keep the same appointments I kept
If you try walking in my shoes
If you try walking in my shoes
Try walking in my shoes"
(Depeche Mode)
Погуляй в його черевиках, крихітко.
Давай, відболи день і ніч!
Спробуй сховай шрами неспокою
Від жорстоко-цікавих облич…
А тепер зізнавайся, лялечко:
Скільки і з ким, і як?
І для чого дурила голову,
І кому підсипала миш'як?
Не вар'юй більше, світле золотце,
Я не вірю у сльози такі.
І холодно-капризне «Хочу це!!!»
Потримай на майбутні дні.
Спробуй прокинутись вдосвіта,
І, побачивши бруд у вікні,
Шепотіти собі невдоволено
"Я не хочу так жити, ні..."
Ну буває так: «трішки» зрадила,
Трішки щось прокрутила не те
То іди вже до біса «Прадами»
Завойову місце пусте
І нарешті останнє, ріднесенька,
Тільки прошу - давай без образ:
Залишися у його пам’яті
Без своїх дешевеньких страз.
28.08.2009р.