Одним словом-світ для нас
Звісно ж, не забуває і про вас
Про тебе і мене
Піклується небо
Так, я надто романтична,
жіночно-готична
Але це значення не має.
Хтось ж сереотипи ламає
Ось все просто так,
все в твоїх руках.....
Життя різнобарвне, кольорове
І доволі забавне
Просто це памятай...
Просто знай...