Чомусь так гірко…
Серце помирає,
Чомусь душа,
Не може пояснить,
Чому ми зраджуємо?
Люди!!! В Вас питаю!!!
Чому не цінимо???
Шалену, кожну мить.
Навіщо з болем,
Ми, лягаєм спати,
З думками, про своє життя
Невже не можна!!!
Просто… не брехати,
Невже – це сутність!!!
Нашого буття…