Випий чаю зі мною, моя Самотність
Чай гарячий,з лимоном-тобі сподобається
Я не буду з цукром, а тобі покласти?
І ти теж не будеш? Що ж, тоді чудово.
Я зіграю з тобою в шахи
Якщо виграєш-то залишишся,
Як програєш-залишиш в спокої.
Що, домовились?
Добре, я чорними.
Твоя пешка ходить першою
Піддаєшся ти чи знущаєшся?
Хід невпевнений уже зроблено...
Що ти робиш зі мною, Самотносте?!
Програвати тобі не хочеться
Чай в заварнику майже скінчився
Але ти мене вже обігруєш...
Що ж... Домовились-ти залишишся.
Я піду куплю щось смачненького,
щоб було з чим попити чаю
Може підеш зі мною, Самотносте?
Ні? Ну добре-я вирушаю.
Випий чаю, моя Самотносте
Може ще разочок зіграємо?
Може я колись таки виграю...
І не буду тебе більше знати..?
Знову я програю. Що ж це робиться?!
Може потім зіграю білими..
А ти тільки смієшся, Самотносте
Всі поразки-тобі до втіхи..
Випий чаю зі мною, моя Самотність.
Чай гарячий, з лимоном-тобі сподобається
Що ж, давай поговорим, Самотносте.
І сьогодні я граю білими.