Ти дивився у ніч
І не бачив нічого
Тобі нізким було говорити
Ти покликав мене,
Але я не прийшла,
Бо до тебе іти так далеко...
Ти не знаєш, де край
Твоїх думок сумних
Ти забув уже як веселитись..
Ти покликав мене,
Але я не прийшла,
Бо у тебе назавжди ніч...
Ти не бачиш вночі
Ти не знаєш, що ніч
Перед сном викрадає всі фарби
Ти покликав мене
Я до тебе прийшла,
Бо далеко тепер дуже близько...
Твоя ніч-як життя
Вже минули всі дні
Ти не бачиш у темряві світла
Ти мене проганяв,
Але я не пішла,
Через те, що на вулиці слизько...
Ти покличеш мене,
Але я не прийду,
Бо до тебе іти так далеко...
Ти мене проженеш,
Але я не піду,
Бо люблю твої в темряві очі....