на асфальті наших з тобою доріг
випав сніг
***
щоб розтанути десь
від сонця наших сердець
на долонях наших з тобою рук
сніг як пух
***
він відлетить у вирій
на наших з тобою крилах
у вітрині наших з тобою душ
сніг не руш
***
він задуманий там як фон
як одна із любовних форм
на екрані наших з тобою снів
випав сніг
***
він розтане колись
від усміхнених наших облич:-)(-: