Безхмарне небо, сонечко яскраве,
Пахучі квіти, голуба ріка,
Щасливо бути поруч біля мами,
Торкається очей її рука.
Що таке щастя? І коли щаслива?
Тоді, як мир у світі є завжди,
Коли є незалежною Вкраїна,
Немає ані рабства, ворожби.
Якщо дитина має маму й тата,
Живе в любові, ніжності весь час.
Бо щастя – це весела кожна хата
Можливо без багатства, без прикрас.
Коли людина мріє, любить, вірить,
Іде вперед до вірної мети.
Коли, хоча б одна, та є надія,
І в серці є частинка доброти.
А щастя не приходить без причини,
Без палкого хотіння і чекань.
Тоді буде щасливою людина,
Коли навчиться вірить без вагань.