Просто тінь на серці
Поїда обман
Буде битись доти,
Доки цей туман
Він в безодню манить
Десь за небокрай
Він тебе обмане,
Ти не довіряй.
Буде битись серце
Й так тремтить рука,
Та не оглядайся, ні це не вона
Буде біль і смуток серце поїдать
Буде ніч безсонна душу роздирать
Будуть дні і ночі й мариво думок
Та не знайде очі він серед зірок...
Протяг цей шалений, вітер і туман
Нащо йти на зустріч, якщо це обман?
Буде битись серце
В темряві, пітьмі
Й ти піднімеш очі, але це не він,
Ти ж неозирайся, ні це не вона
І була та зустріч в долі їх одна...
Та насправді, просто, це лише туман
Посміялась доля і ввела в оман
Просто обізнались й різних два шляхи
Й в темряві розтались, легко й без нудьги,
Тільки тінь на серці - це була вона!!!
Та розіб'є смуток вранішня роса.
Просто так зустрівшись,
Проживуть вони
Та не знайдуть щастя
Більш серед пітьми
В них дві різні долі,
Різних два шляхи
Й в темряві зігрівшись
Житимуть вони.