Вибачення і страждання,
твої відвертання....жаль....
на краще сподівання...
обертаєшся від мене...біль...
Тяжко-важко в світі жити...
виглядання ..сподівання...сподівання....
тебе нема! ...ну що ж робити?..
я хотів ...совість...прошу вибачення...
Але коли...перша ночі...ти спиш...
пишу СМС ..з надією ,що прочитаєш...
не позвониш....як я помилився...
ти подзвонила ...і я ніби звільнився...
Розмова...довга...і приємна..
про все....про нас...про ВСЕ..
любов між нами... неземна...
куди це нас несе?
Бажання...тебе міцно обійняти...
і про все ... забути...
але .....НЕ МОЖНА...!!!
бо доля вже вирішена !