гертруда плаче про бідність
і про останні шовкові сукні
її прикрашає блідність
хоч ззовні - звичайна сука
напудрений ніс, напомаджені губи
затягує м"ятну цигарку
міняє коханців на норкові шуби
і "ремі мартіна" чарку
гертруда просто дешева повія
і кому про це писати?
але вона теж десь під ранок мріє
про дім і високі посади
звичайні бажання принижують радість
від наднормових емоцій
і тільки час не розтрачує вартість
гальмує весь шик промоцій