Як жаль мені, що я зустрів тебе
Не в мріях, а звичайним зимним днем.
Йдучи за крок, ти не помітила мене,
Ні в мріях, ні звичайним зимним днем.
Я залишивсь один поміж снігів,
Вже нібито не сам, але таки один.
Дивитись вслід, чекати своїх снів.
І нібито я сам, але вже не один.
Та й в снах ти не помітила мене.
Я вже не я , а тільки твоя тінь.
І рік за роком, ти не бачила мене.
Я все ще я, але в твоїй тіні.
І якось сталось так, що йдучи повз мене,
Таким самим звичайним зимним днем.
Ти наштовхнулась на моє плече.
Тим незабутнім дивним зимним днем.