Весна - пробудження природи,
Весна - пробудження життя,
Вона несе не тільки води -
Казковий плин у майбуття.
Підсніжники в гаю розквітли,
Защебетала дітвора
І весело струмочки бігли
Фіалка ніжно зацвіла.
Пташки ожили, заспівали,
Веселу пісню завели
І дні, що безнадійно так минали,
Наповнюватись щастям почали.
Весна - кохання час і час розлуки,
В душі печаль зникає назавжди
Спливають день за днем пекельні муки
Тривожать ночі неспокійні сни.