Засвітилась веселка вогнями
Заграла барвами, мов світ,
Зацвіла веселка квітками
І кожна барва є чистий цвіт.
Червона барва - палке кохання,
Оранжева - моя любов,
А синя, синя - довге чекання
І що не колір - то новий знов.
І кожна барва солодка, чиста,
Як те проміння золоте,
А райдуга така барвиста,
І нову казку нам несе.