Матусе рідненька, найкраща, єдина,
До тебе звертається щиро дитина.
У Бога здоров'я за неньку молю,
Терпіння і ласки для неї прошу.
Тепло твоє ніжно серця зігріває,
Нехай у розлуках життя не минає,
А разом з тобою нам бути завжди.
Щаслива я нині, бо є в мене ти.
Не хочу сьогодні невдячною бути,
Не хочу про маму ніколи забути,
Порада твоя - то є радість від Бога,
Чекає на мене нелегка дорога.
Та тільки я знаю, що ти поруч є,
Обличчя усміхнене завжди твоє.
Відкрита душа і відверта розмова.
Озветься луною в мелодії слова.