Зазеленіло все навкруги -
Дерева й квіти зацвіли,
Пташині співи дзвенять в садах,
Весна крокує вже по полях.
Святе Воскресіння до нас прийшло,
І мир, і радість усім принесло.
- Боже, цей день благослови,
Людям для праці сили верни.
Благослови у полі цвіт,
Красу, яку наповнив світ,
Благослови дитячий сміх,
Добром наповни серця в усіх!